Spelautomater Elektra, Cryptologic Slider - Wyrmspel.com

Elektra

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Cryptologic
Reels:5
Lines:25
Features:Wilds, Scatters, Jackpots

Slotten Elektra på nätet

Alla spelare gillar slots spel som är inspirerade av filmer eller välkända böcker. Och vad säger du om att spela spelautomater online som baseras på serier? Det säljs miljoner olika serier! Har du spelat lika spelbanditer? Nej? Det är dags att göra det på Wyrmspel!

Vi presenterar den enarmade banditen som heter Elektra. Det är en av Cryptologics slots som är baserade på serier. Med andra ord är det en av det välkända Marvels spelautomater. Vi gillar superhjältar och låt oss vara rättvisa när vi säger att det finns många olika karaktärer som är populära i Sverige nu. En av dem är Elektra och det är den kvinnliga karaktären och det är hon som är vår hjältinna i den enarmade banditen.

Spelautomater Elektra, Cryptologic SS - Wyrmspel.com

Elektra är slots online som kommer från Cryptologic och detta är spelbanditen med ett japanskt tema. Det är en fem hjuls spelbandit med tjugofem vinstlinjer. Det finns bonusfunktioner (utom gratis free spins idag) i spelet och de är följande:

  • Shoot the Ninjas Bonus
  • Wilds och scatters
  • Marvel Jackpots

Som du har förstått har slotten en stor jackpot som man kan vinna mycket lätt men det finns inga free spins idag. Så om du gillar serier och superhjältar bör du spela videoslotten Electra.

Spelsymboler och bonusfunktioner i slots spel Elektra

Eftersom slotten är baserade på serier finns det många relaterade spelsymboler här: Electra själv, logotyp, resväskor, en dragon, hieroglyfer och andra. Alla dessa symboler kan skapa 40 kombinationer för att vinna.

Bonussymboler representeras av wilds och scatters. Electra är wild och detta innebär att hon kompletterar alla vinnande kombinationer genom att ersätta andra symboler. Som scatter fungerar slots logotyp. Två scatters ger extra utbetalningar medan tre scatters aktiverar Shoot the Ninjas Bonus (inga gratis free spins).

I denna bonusrunda ska man kasta stjärnor och döda ninjor. Man har 9 försök och när man vinner får man extra utbetalningar. Dagens free spins kan inte bli aktiverade.

När man spelar Elektra i ett svenskt casino vid registrering får man möjligheten att vinna en av Marvels Jackpots. I allmänhet finns det 3 olika jackpottar som kan ge dig flera tusen SEK: Marvel Hero, Super Hero och Hero Jackpots. Varje jackpot aktiveras slumpvis.

Spela slotten Elektra no deposit först för att lära dig spelregler. Det är lätt att göra på wyrmspel.com: klicka på denna slot och snurra hjul! På mobila enheter är det också möjligt att göra.

LÄMNA EN KOMMENTAR


*