Spelautomater Gusher’s Gold, Rival Gaming Slider - Wyrmspel.com

Gusher’s Gold

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Rival
Reels:5
Lines:20
Features:Scatter-symbolen, Wild-symbolen, Bonusspelet, Gratis free spins, Automatiskt läge

Slots online Gusher’s Gold

Det verkar som att tiden för slots spel om det svarta guldet kom. Det är ett förvånande faktum att slots spel som omfattar samma ämnen kommer ut vid samma tid, trots att de har olika tillverkare. Dock har alla dessa spelautomater sina fördelar och de, som regel, upprepar inte varandra. En av dessa ovanliga slots spel är enarmade banditen Gushers Gold från Rival. Dessa spelautomater online ska locka svenska spelare som besöker Wyrmspel vid registrering, no deposit och tvinga dem att spela det i timmar. Spela också detta slots spel på din mobil.

Spelautomater Gusher’s Gold, Rival Gaming SS - Wyrmspel.com

Läs mer om dessa spelautomater

Gusher’s Gold kan skryta med ett stort antal egenskaper. I tillägg till vanliga wild-symboler, som i detta fall utökas till hela hjulet finns det också scatter-symboler, gratis free spins idag och en multiplikator. Den enarmade banditen har också en jackpottsymbol. Dessa spelautomater har även ett intressant interaktivt bonusspel och jackpot-symbolen som ser ut som en oljerigg. Varje alternativ kan ge dig en massa pengar om du vinner.

Som redan nämnts, är inte bara hela värdet av slots spel Gusher’s Gold i kvaliteten på presentation, men också i dess karakteristiska drag. Några av dem är ganska traditionella: Wild-symbolen som visas på hjul 1, 3 och 5 kan expandera och fylla hela hjulet. Detta händer när wild-symbolen får en chans att ersätta en vinnande kombination. Det finns också en scatter-symbol (värdepapper). Värdepapper kan utlösa dagens free spins.

Symboler och jackpott

Personer som representeras i detta slots spel är rika människor – oljemagnater som tycker om tjejer. Och tjejer i denna slots online ser ut exakt som Hefners skönheter. I spelet finns det andra symboler, relevanta för olja och pengar: oljefat, oljeriggar, oljeplattformar, pengar, dyra cigarrer, obligationer, etc.

Jackpotten i spelet är 4500 mynt.

Gratis slots online Gusher’s Gold: utgång

Tack vare många alternativ som finns i detta slots spel, blev Gusher’s Gold ett spel av hög kvalitet. Det kommer att glädja svenska spelare under en lång tid. Om din prioritet är pengar, inte underhållning, har denna slots online allt du behöver för att det ska bli ditt favorit slots spel. Den enarmade banditen säljes på nätet och Wyrmspel.com önskar dig lycka till!

  • Antal hjul: 5
  • Antalet vinstlinjer: 20
  • Scatter-symbolen: Ja
  • Wild-symbolen: Ja
  • Bonusspelet: Ja
  • Gratis free spins: Ja
  • Automatiskt läge: Ja

LÄMNA EN KOMMENTAR


*