Spelautomater Hobo's Hoard, Rival Gaming Slider - Wyrmspel.com

Hobo’s Hoard

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Rival
Reels:5
Lines:15
Features:Wild-symbol, Fördubbling, Scatter-symbol, Gratis free spins, Bonus-spel

Spelautomater Hobo’s Hoard på nätet

Slots online Hobo’s Hoard har utvecklats av företaget Rival Gaming, och har en ganska original tomte. Vanligtvis dedikerar producenter av programvara deras slots spel till populära filmer, hjältar av sagor, äventyr, etc.

Men huvudpersonen av spelautomater online Hobo’s Hoard är en fattig luffare som vandrar i den stora staden i jakt på mat och sovplats. Men det finns goda människor i världen och ibland träffar han medkännande medborgare som är villiga att dela deras pengar med honom. Översikten av slots online, som är gjord av svenska spel-portalen Wyrmspel, kommer att introducera dig för detta fantastiska slots spel. Spela dessa spelautomater online även på din mobil. Hobo’s Hoard säljes på nätet.

Spelautomater Hobo's Hoard, Rival Gaming SS - Wyrmspel.com

Läs mer om enarmade banditen Hobo’s Hoard

Spelautomater Hobo’s Hoard består av 15 vinstlinjer och fem hjul. Bland symbolerna kommer du att se en luffare, soptunna, påse med grejer, en vagn från snabbköpet, frukter och andra bilder.

Till skillnad från tomten, är grafiken i slots online Hobo’s Hoard inte original. Bilderna ser ganska tråkigt ut, dessutom saknas animation.

Symboler och bonusspel av den enarmade banditen

Soptunnan är Wild-symbolen, som inte bara gör vinnande kombinationer, men kan ersätta alla andra bilder. Det är viktigt att notera att fem sådana symboler kommer att ge dig en utbetalning 7500 mynt.

En röd dryckesburk fungerar som en Scatter-symbol. Den skiljer sig från andra bilder då den utgör den kombinationen utan bindning till spellinjerna. Minst tre sådana symboler var som helst på skärmen utlöser 10 gratis free spins.

En grupp av människor är också en Scatter-symbol, dvs den beror inte på spellinjerna. Tre eller fler av dessa bilder kommer att starta bonusspelet på den extra skärmen. I bonusspelet kommer du att se en busshållplats och människor som väntar på transport. Du behöver bara välja en av dem för att få utbetalningen.

Gratis slots online Hobo’s Hoard slutsats.

Slots spel Hobo’s Hoard har en riktigt ovanlig intrig. Fördelar av dessa spelautomater är Wild-symboler, dagens free spins och bonusspel. Nackdelen av detta slots spel är en låg nivå av grafiken.

Wyrmspel.com önskar dig lycka till och erbjuder dig att spela många olika spännande gratis slots spel vid registrering och no deposit!

  • Hjul: 5
  • Linjer: 15
  • Wild-symbol: Ja
  • Fördubbling: Ja
  • Scatter-symbol: Ja
  • Gratis free spins: Ja
  • Bonus-spel: Ja

LÄMNA EN KOMMENTAR


*