Spelautomater Zombiezee Money, Rival Gaming Slider - Wyrmspel.com

Zombiezee Money

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Rival
Reels:5
Lines:20
Features:Scatter-symbolen, Wild-symbolen, Bonus spel, Gratis free spins

Svenska spelautomater online Zombiezee Money

Spelutrymmet befolkas av zombier igen och de vänder alla som kommer i deras ögon till de levande döda. Denna introduktionsvideo visas i enarmade banditen Zombiezee Money på Wyrmspel. Detta slots spel presenterades nyligen av företaget Rival Gaming.

Precis som de andra historier om zombier i detta slots spel kommer det att finnas ett par tappra själar som kommer att rädda världen från invasionen av skurkar. Och zombiefamiljen är väldigt stor – här, utom andra monster, kommer du även att hitta en babyzombie och en hund som förvandlats till levande döda.

Spelautomater Zombiezee Money, Rival Gaming SS - Wyrmspel.com

Zombiezee Money är spelautomater med 20 vinstlinjer som bildas med fem hjul. Detta slots spel är utrustat med ett par bonusrundor och speciella symboler. Slots online Zombiezee Money säljs bra på nätet. Denna slot har flera funktioner och gratis free spins idag. Spela det på svenska portalen Wyrmspel vid registrering och no deposit.

Symboler och bonusar av den enarmade banditen

Wild-symbolen i spelet är en zombie-hund som sprang och lekte på gräsmattan men nu ska hans nya image osannolikt orsaka önskan att komma och spela med honom. Men i spelet kommer denna speciella symbol att ge dig en hel del av vinnande kombinationer. Din vinst kommer att fördubblas om du får en wild-symbol i en gynnsam kombination. Om kombinationen kommer att innehålla två bilder av en monstruös hund kommer utbetalningarna att fyrdubblas!

Den enarmade banditen har också erbjudit sina användare ett alternativ med ‘Free Spins’, om skärmen visar en scatter tecken – faratecknet.

Denna symbol kommer att ge mellan fem och tjugo-fem free spins idag som dessutom är utrustad med en trippel multiplikator.

Dessa spelautomater har två bonusspel. Deras orsak är speciella symboler – bilden av säkra och hjärnan. I ett av dessa spel kommer användaren att välja ett vapen mot zombies och för detta kommer spelaren att få prispengar. Den andra bonusrundan skickar dig till tunnelbanan där du måste välja de mest användbara ämnen som kommer att hjälpa till att förstöra onda människor.

Slutsats om den enarmade banditen

Med slots online Zombiezee Money gjorde utvecklarna ett bra jobb – deras slots spel blev kul och dynamiskt. Detta är ett bra sätt för svenska spelare att tjäna pengar och få mycket glädje av spelet. Och bonusmaterialet i dessa spelautomater kommer att vara ett bra komplement för ännu större vinster. Dagens free spins kommer att glädja spelare som spelar denna slot. Bra spel på wyrmspel.com! Spela på din mobil.

  • Antalet hjul: 5
  • Antalet vinstlinjer: 20
  • Scatter-symbolen: Ja
  • Wild-symbolen: Ja
  • Bonus spel: Ja
  • Gratis free spins: Ja

LÄMNA EN KOMMENTAR


*