SlotJoint
4.00 / 5
4,00 1

SlotJoint

  • Många olika spelupplevelser
  • Spellicens
  • Support dygnet runt
  • Lite tråkig design
  • Litet live casino
  • Inga progressiva jackpottar
Besök online casino
Språk:
Valutor:
Insättningsmetoder:
Kasinotyp:
Screen by casino SlotJointScreen by casino SlotJointScreen by casino SlotJointScreen by casino SlotJoint

SlotJoint erbjuder ett brett utbud av slotspel från leverantörer som Microgaming, NetEnt, Nyx Gaming, ELK Studios och Betsoft. Detta innebär att man kan välja och vraka bland hundratals spännande titlar. Casinot drivs med en spellicens från Curacao, som säkerställer att det förekommer tryggt och rättvist spel på sajten.

Historia

Detta casino öppnades 2014 och sedan dess har de utökat sitt utbud årligen. Med kundtjänst dygnet runt, snabba uttag och programvara av hög kvalitet, har SlotJoint mycket att erbjuda svenska spelare som njuter av slotspel.

Välkomstbonus

Alla nya spelare på SlotJoint har möjlighet att ta del av ett saftigt välkomstpaket, som är uppdelat på de fem första insättningarna och ger totalt upp till €1000 i bonus. Den första insättningen ligger på 200% upp till €60. Insättning #2 ger 50% upp till €800. När man gör sin tredje insättning på SlotJoint kan man få 25% extra upp till €1000, för en total summa på €1250. Den fjärde insättningen ger också 25% upp till €1000 och den femte och sista insättningsbonusen ger 50% upp till €120.

Insättningsmetoder

  • Visa
  • Maestro
  • MasterCard
  • Trustly
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Bitcoin
  • Neteller
  • Banköverföring
  • Etc.

Uttagsmetoder

  • Visa
  • Maestro
  • MasterCard
  • Trustly
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Bitcoin
  • Neteller
  • Banköverföring
  • Etc.

Kampanjer

Förutom välkomstpaketet, som är väldigt generöst, så pågår det i skrivande stund inga ytterligare kampanjer på SlotJoint. Det är bäst att besöka sidan för att se vilka kampanjer som är aktuella just nu.

Live Casino

De har ett litet live casino på SlotJoint, med fem olika spel: Baccarat Lobby, Blackjack Lobby, Queenco Baccarat, Queenco Baccarat och Roulette Lobby. Dessa live casinospel leds av riktiga dealers, som man följer via webbkamera för en riktigt autentisk casinoupplevelse.

Mobilversion

SlotJoints mobila casino finns tillgängligt i den mobila webbläsaren, och erbjuder en samling bra slotspel som Starburst, Forest Mania, Vegas Nights och Hot Safari. Den mobila spelupplevelsen är smidig och behaglig.

Casinospel

På SlotJoint kan man spinna loss i spel som Lucky Zodiac, White Buffalo, 5 Reel Drive, Arctic Fortune, Retro Reels, Pistoleras, Fantastic 7s, Throne of Egypt, Spin Party, Wild North, Golden Legend, Happy Halloween, Money Wheel, The Sand Princess, Playboy Gold, Deco Diamonds, Lucky Little Gods, Burning Desire, Guns N’ Roses, Boom Brothers, South Park, Deal or No Deal, Starburst, Fire Joker, Reactoonz, Prosperity Palace, Mermaid’s Diamond, At the Movies, Mega Glam Life, More Gold Diggin, Genies Fortune, The Curious Machine, Mad Scientist, Easter Eggs, Pimpeo, Wacky Panda, Fruit Blast, Avalon 2, Immortal Romance, The Dark Knight Rises, Tomb Raider, Hot as Hades, Kaffe Bar Bar Bar, Gemix, Merry Xmas, Pearls of India, Playboy, Jurassic Park, Neon Staxx, Spinata Grande, South Park Reel Chaos, Space Wars, Asgardian Stones, Hotline, Jack and the Beanstalk, Wild Wild West, Hot Shot, Red Hot Devil, Spectacular, Scrooge, Gemscapades, House of Fun, Fruit Zen och Barbary Coast.

Spelleverantörer

Detta casino erbjuder ett brett utbud av slots och andra kasinospel från ledande spelleverantörer som Microgaming, NetEnt, Nyx Gaming, Betsoft, Play’n GO, 1x2Gaming, GamesOs, GameArt och Endorphina.

Säkerhet

SlotJoint opererar med en spellicens från Curacaos regering, och hela sajten är skyddad av SSL-kryptering för säkerhet. Detta är samma teknik som internetbanker använder sig av för att skydda sina kunder.

Support

SlotJoint Casino har ett dedikerat supportteam som finns tillgängligt dygnet runt via live chatt, telefon och e-post. De erbjuder professionell och effektiv service, vilket är ett stort plus för svenska spelare online.

Läs mer +
  • Programvara
    Microgaming NetEnt GamesOS/CTXM Betsoft Nyx Interactive 1x2Gaming Endorphina GameArt
  • Insättningsmetoder
  • Betalningsmetoder
  • Licens
  • Kasinotyp
  • Valutor
  • Språk
  • Etablerad år
    2015
  • Länder med restriktioner
    Curaçao Costa Rica Cyprus Hungary Israel Malta Poland Romania Russia Ukraine United Kingdom United States
  • Affiliateprogram
    WagerJoint Affiliates
SlotJoint bonusar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De bästa kasinon
4.65 / 5
Spela
4.7 / 5
Spela
4.82 / 5
Spela
4.45 / 5
Spela
Nya kasinon
Kaboo Kaboo
Kaboo Casino bjuder på ett unikt och ...
bet365 bet365
Detta är ett av casinovärldens äldsta spelbolag, ...
Casino-X Casino-X
Casino X erbjuder en kvalitativ spelstund med ...