Sassy Bingo

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Microgaming
Reels:5
Lines:9
Features:Wild Symbol, Autoplay, Bonus Rounds, Multiplier

Sassy Bingo spelautomater på Wyrmspel

Om du är på jakt efter helt annat slots spel eller gillar spelautomater online med färgglada frukter och havsdjur så har du hittat ditt favorit spel som heter Sassy Bingo. Med hjälp av en enkel och mycket rosa design och ett lättanvänt gränssnitt erbjuder Sassy Bingo ett roligt och mycket fängslande spel utan dagens free spins på wyrmspel.com den enarmade banditen Sassy Bingo är en 5-hjuls videoslot som drivs av Microgaming och erbjuder alla våra svenska spelare att uppleva spänningen på nätet. Denna intressanta slot med kul design och 9 sätt att vinna är ganska kul. Var och en kan testa sig detta spel som kombinerar bingo-spel med andra slots med gratis free spins idag. På Wyrmspel är det möjligt att spela det gratis. När man letar efter spelet för pengar hittar de populära svenska casinon på nätet för att göra insättningar där vid registrering.Spelautomater Sassy Bingo Microgaming SS - wyrmspel.com

Hur man spelar Sassy Bingo på nätet

Första av allt bör man ställa in sin insats. Trycka på Lines för att aktivera antalet vinstlinjer. Med hjälp av Bet/ Lines kommer du att välja myntvärde som sträcker sig från 0,01 till 10. Spin startar spelet. Om spelare kommer att snurra med högsta insatser klickr man på Max Bet och spelet startas. Spelet har 7 Wilds Symbloler och varje fungerar som ett substitut för alla andra symboler. Tack vare detta får man bästa chanser att bilda en vinnande kombination. Medan den enarmade banditen har ingen scatter men det finns en bonussymbol som aktiverar Sassy bonusspelet. Det finns också en bra funktion i dessa slots online: spelare får chanser att dubbla upp varje sin vinst. Efter varje vinst kan man aktivera funktionen som kan öppnat extra spel. I detta spel bör man gissa antalet siffror. Om man du gissar deras antal fördubblas alla insatser och om man gör ett misstag förlorar spelare alla sina vinster och spelet slutar.

Spela Sassy Bingo spelautomater

Sassy Bingo säljes riktigt bra på nätet. Svenska spelare kan spela detta spel no deposit på wyrmspel.com. Trots att Sassy Bingo har inga free spins i dag men det erbjuder hela 7 wilds samt några extra bonusspel. Allt detta ger möjlighet att fordubbla vinster. På mobil är det också möjligt att spela Sassy Bingo, så om du gillar att spela på din smartphone välkommen!

  • Speltillverkare: Microgaming
  • Funktioner: 7 wilds, bonusspel, inga gratis free spins
  • Myntvärde: 0,01 till 10
  • Autoplay: ja

LÄMNA EN KOMMENTAR


*

  1. @Xorabla :

    Underbart att hitta ett spel med så många vinstlinjer. Ju fler desto bättre tycker jag. Jag gillar betsoft för jag har spelat wizards castle förut och det kunde jag spela hur läge som helst utan att tröttna. Trollkarlar är tuffa men troll är ju ännu roligare.

  2. @Fledia :

    Måste bara säga att jag älskar dom här gulliga och samtidigt fula figurerna som alltid har en massa hyss för sig. Det påminner mig om tomtar och smurfar, men dom är elakare. Det verkar vara en intressant spelhandling också, så att man verkligen kan leva sig in i spänningen och säkert känna lite pirr i magen. Det ska bli kul att spela det här spelet!