Scary Friends

Funktioner
Återkoppling
Spelutvecklare:Microgaming
Reels:5
Lines:25
Features:Wild Symbol, Autoplay, Free Spins, Bonus Rounds, Scatter Symbol

Spela Scary Friends spelautomater online på Wyrmspel

Hör du? Du är inte ensamm här! Om du har vågat att spela Scary Friends spelautomater online ska du ha dina nya skrämmande vänner. Dessa varelser kommer från en annan galax för att underhålla dig och ge dig nöje. Du kan delta i detta galna äventyr som lockar till slots spel som kommer från speltillverkaren MicrogamingDen enarmade banditen innehåller 25 linjer, 5-hjul fulla av färgstarka symboler. Dessutom erbjuder detta spel låga inatser medan spelare kan tjäna här! Bonusspel och dagens free spins kommer att bidra till dina stora vinster! Den enarmade banditen Scary Friends är tillgänglig på vår spelportal Wyrmspel. Vi vet vad gillar alla svenska spelare och på grund av detta har ett riktigt stort spelutbud. Så låt oss delta i den galna festen utan nedladdning eller även på din mobil och vinn på Scary Friends slots online!Spelautomater Scary Friends Microgaming SS - wyrmspel.com

Vilka bonusar dessa spelautomater har

Scary Friends är en spelmaskin som har färgstarka symboler som kommer från en annan galax och en futuristisk miljö. Detta är ett helt annorlunda tema och är ganska nytt bland slots som säljes på nätet. Även bonusspel är riktigt kul där dessa varelser tävlar med varandra för att vinna! Det finns tre specialsymbolerna i denna slot. De är följande:

  • Jokersymbolen som ser ut som Bigfoot. Detta tecken är en ersättning för andra symboler.
  • En pälsklädd boll är scatter. Den aktiverar gratis free spins idag.
  • En bonussymbol som öppnar en spelskärm där spelare gissar vilket av monstren kommer att hålla sig kvar i en centrifug.

Alla spelare kan aktivera upp till 14 free spins i dag som ökar spelares chanser att vinna i detta spel. Dessutom kan varje spelare dubbla sina insatser genom att använda sig gamble-spelet varje gång man vinner i detta spel.

Varför man spelar Scary Friends spelautomater online

Denna slot är lite ovanlig eftersom har ett annorlunda tema och det intressanta bonusspelet. Alla svenska spelare som föredrar att spela slots på nätet no deposit ska gilla detta spel, tror vi. Varje spelare i Sverige kan njuta av detta spel och varje snurr som kan ge gratis free spins eller andra priser. Vi vet att du kommer att bli belåten med snygga monstren. Så spela Scary Friends på vår spelsida wyrmspel.com eller gör insättningar vid registrering hos oss casinon online. Ha en trevlig dag och spela hos oss!

LÄMNA EN KOMMENTAR


*